Friday, September 13, 2013

Hangout with my girls

Assalamualaikum and hello guys .

Okay, harini Zihah sangat happy sebab dapat makan steamboat with all my girls :) but then, Intan tak ada so agak sedih di situ .So next time dia WAJIB ada ;) hehe .baru cukup my girls semua~ hehe .

Firstly kiteorg pergi c-mart to buy a few things then pergi secret recipe (changlon pun ada secret recipe okay !) ahaha .one pieces of cake for each person :) we ate it in the car on the way to city plaza because Sue want to buy something at the Popular .Omg, POPULAR ! a lot of cute things there but then I need to hold myself from buy all the things .haha .and then jumpa novel2 yang best memang nafsu nak membeli tu sangat la tinggi tapi still hold it sebab zihah tahu duit tu untuk beli buku :) So don't worry ,still have the money and just a few for paid the food and rent for the car .hehe .Ah talk about the CAR !! haha .harini kiteorg terkandas disebabkan tak ada minyak tapi bukan tepi jalan okayyy .terkandas kat station minyak uolsss .haha .but still, kiteorg tak dapat isi sebab station minyak tu dah tutup and cuba bayangkan kiteorg semua PEREMPUAN dekat situ dalam kereta tanpa minyak.Ya Allah sangat menakutkan sampai sakit perut weyyy /memang tak tipu/ .Tapi alhamdulillah, pekerja dekat situ sanggup tolong kami dengan pergi beli minyak kat tempat lain sbb kereta kiteorg memang dah tak boleh gerak.Sambil menunggu sambil dengar lagu /lalalalala/ ah,tetibe ada idea untuk buat video kat instagram .TAPIiiiii saya bukan pengguna Iphongggg uollsss .I gune samsung jee okayyy .Then we decided to used keek .HAHA. apa lagi,memang merepek je kiteorg .dah la gelap gelita .haha.tengah duk buat video tuu, tetibe Mira menyorok kat bawah kerusi and kitoerg was like o.O .Ingatkan ada orang datang kat kereta tuu ,rupa-rupanya akak yang tolong kiteorg .haha .mira mira .comel sangat laaa. hehe .Alhamdulillah dah ada minyak and terima kasih banyak2 kepada yang menolong :) 

DAN......

Kereta still tak boleh start.weolsss dah takut laa sebab kereta sewa beb ! bukan kereta I .huhuhu .Then Shila decided to call owner kereta sewa tu and the conversation goes like this .

Shila : abang,kereta kiteorg tak boleh gerak ni.abang boleh tolong amek kiteorg tak kat station minyak ***
Abang kereta : Eh naik kereta apa? manual or auto ?
Shila : kereta auto..
Abang kereta : Cuba tengok gear.gear kat mana sekarang ?
Shila : gear ?

-semua tengok-
and guess what ? gear kat mana ????? hahaha .rupa-rupanya gear kat 'D' .haha.that's why tak boleh start .and I was like 'Sueeeeeeee' haha .Tapi memang weolss dah belajar benda baru and kami pasti akan lebih berhati2 ;) isi minyak banyak2 sikit kalau nak jalan jauhhh .hehe.

Alhamdulillah, kami selamat pergi dah balik ke dpp :) 

Malam ni dah boleh mimpi indah dan senyum sorang2 .haha .lepas ni kalau keluar kita check minyak dan pastikan gear kat 'P' okayyy girlsss ;) hehe.

GOOD NIGHT and ASSALAMUALAIKUM



No comments: