Thursday, July 19, 2012

Alhamdulillah .

Alhamdulillah,bertemu lagi kita dengan bulan yang sangat mulia ini iaitu Bulan Ramadan :) .Dan Alhamdulillah Zihah ucapkan kerana tahun ini Zihah dapat berpuasa di rumah bersama-sama keluarga Zihah dan maybe this is the last time for me before sambung belajar :) .This year,Zihah ingat nak buat kuih raya tapi sikit je la kot sebab Zihah sorang2 je kat rumah .hehe .Oh yeah,Zihah lupa nak bagitahu yang Zihah dapat tawaran sambung belajar di Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Zihah akan daftar pada 3.9.2012 :) Alhamdulillah .Dan kos yang Zihah dapat ialah Pentadbiran Perniagaan (Business Admin)


 This year,Zihah tak dapat la nak berpuasa dengan roommates dan classmates Zihah .Rindu nak buka puasa dengan diaorg dan rindu donut makcek kat bazar ramadan tu (dlm KMNS) .Rasanya setiap petang Zihah beli dengan makcek tu dan bila donut tu dah habis mesti sedih ohhh .haha .tak tahu la kenapa donut makcek tu sedap sangat xD kekeke .Rindu nyaaa dekat korang semua >,< tak dapat nak bermanja-manja dengan korang dahh time buka puasa.tak dapat nak makan mknan korang .hehe .Anyway,aku doakan korang punya puasa diberkati dan diterima olehNya :) Amin .

 Actually,banyak lagi nak type ni tapi no idea ohh .bila free and rajin lagi Zihah akan post something okay .and and and now my blog have new template ^ i loike~kekeke .simple and clean .
Tahniah untuk semua yang dapat tawaran sambung belajar dan semoga korang berjaya hingga ke menara gading .Bagi yang tidak dapat,jangan mengalah okay maybe ALLAH ada jalan lain untuk korang dan jangan mengalah sebelum mencuba .Buat rayuan dan kalau tak dapat juga pergi la ke IPTS :) InsyaALLAH,kita semua pasti graduate sama-sama .

No comments: