Wednesday, May 30, 2012

Thanks for today .

Yeah,Alhamdulillah Abah selamat sampai di Malaysia .Actually,Abah pergi ke Perancis untuk ambil kapal baru untuk Mas .It is A380 Malaysia Airlines .Dalam 3 minggu juga la Abah kat sana and finally he is here now :) I'm so so so happy and we will have a holiday in Singapore this weekends :) Bukan senang nak semua ada dalam 1 masa yang sama .yelah,Najwa sekarang practice bowling for SUKMA .Alhamdulillah,kami akan bercuti dan enjoy ^ hehe .Oh yeah,thanks Abah sebab belikan semua hadiah-hadiah tu dan Abah memang tak pernah lupakan sesiapa~mesti semua dapat ;) hehe .Akak terkejut sangat bila Abah bagi jam sebab akak tak pernah mention pun nak jam .But you know what it make me feel so HAPPYYYYYYYYYYY .

Thanks Abah :)


Oh yeah now is 31.Mei.2012 and Nasri Azhari is officially 12 y/o .He is my younger brothers :) .
HAPPY BIRTHDAY nasri and akak harap nasri akan berjaya di dunia dan di akhirat .Akak sayang adik-adik akak ni dan akak minta maaf sebab tak dapat bagi hadiah yang mahal-mahal :) Akak kena cari part time dulu~kekeke :)


No comments: